• Hurtig levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret

Om LavishLavish

LavishLavish er en nystartet online shop, der åbnede i efteråret 2018. Vi åbnede med intentioner om at forhandle eksklusive møbler, lækkert boligtilbehør og livsstilsprodukter til den kvalitetsbevidste kvinde. Vi har forsøgt at skabe et univers med en mix af designvarer samt en masse varer fra upcoming brands som vi virkelig tror på og meget gerne vil støtte.

Hos LavishLavish finder du derfor et stort udvalg af boligindretning til alle stile til indretning af ethvert rum, uanset om det er stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset, entréen eller køkkenet. Vi prøver altid at afsøge markedet, så vi har et inspirerende udvalg af møbler og boliginteriør, der følger tidens trends.
Herudover har vi altid masser af nyheder og mange gode tilbud, som kan hjælpe med at skabe et nyt liv i dit hjem.
Hvis du er på udkig efter den perfekte gaveidé, har vi gjort det nemt for dig – da shoppen er fyldt med lære livsstils produkter, som kan bruges af alle.

Det er glædeligt, at vi kan præsentere et stort udvalg af brands i forskellige prisklasser! Vi har nøje udvalgt og håndplukket de brands og produkter vi fører, og er meget stolte af de leverandører vi har med på holdet.

Vores mål er at gøre det let og trygt for dig, at finde dine nye flotte møbler til stuen, spisestuen, soveværelset, entréen eller børneværelset.

På vores blog kan du hver uge følge med i de lækre nyheder vi modtager fra de mange spændende brands. Du vil her kunne finde indslag der handler om alt fra indretning, til hvordan du implementerer mere velvære i din hverdag – og hvilke delikatesser der passer til årstiden, eller weekendens retter. 
 Hver fredag vil du kunne møde en af vores gæstebloggere, som kommer forbi for at fortælle hvordan de har brugt nyhederne i deres hjem. 

Hos LavishLavish sætter vi kunderne og deres ønsker højest, og modtager derfor meget gerne idéer, tips, indvendinger, kommentarer samt ris eller ro.

Stort velkommen til LavishLavish, se dig endelig omkring!

Leverandørliste

Muubs

http://www.muubs.dk 
Muubs A/S, Orebygårdvej 9,
7400 Herning
+45 96 26 03 30
info@muubs.dk

House Doctor

http://www.housedoctor.dk
House Doctor ApS, Industrivej 29,
DK-7430 Ikast
+45 97 25 27 14
info@housedoctor.dk

by Lassen

http://bylassen.dk
Holbergsgade 20, 
1057 København K
+45 36 16 80 00
info@bylassen.com