• Hurtig levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret

Julepynt

Et lille juleunivers fyldt med håndplukket julepynt

Hos LavishLavish elsker vi julen – og alt der hører til, såsom julepynt. Derfor har vi taget os god tid om at håndplukke vores julepynt, og ønsker selv hvert et stykke i vores hjem! Vores udvalg rummer både den klassiske julepynt, samt den mere finurlige. Derudover gør vi meget i, at følge tendensen, så vi altid har de nyeste trends inde på siden.
Fælles for alt vores julepynt er, at det er valgt med kærlighed, og at det er pynt som skaber varme og glæde, og som kan bruges år efter år. 

Hos LavishLavish finder du altså alt til julen, lige fra pynt til dekorationerne og julebordet, fine ornamenter som du selv kan sammensætte til kreative dekorationer, alt til juletræet – lige fra juletræsfoden til stjernen i træets top – og meget meget mere.

Så velkommen og værsgo’ at  på opdagelse i vores lille juleunivers, som også rummer julekalendere til store og små, kalenderlys fra Kunstindustrien og Broste Copenhagen, samt papirsengle- og stjerner fra House Doctor.

Hos LavishLavish sætter vi kunderne og deres ønsker højest, og modtager derfor meget gerne idéer, tips, indvendinger, kommentarer, ris eller ros til os.
Hvis du har nogle ønsker til hvad du godt kunne tænke dig at finde under vores ‘jule’-kategori, så send og endelig en mail på info@lavishlavish.dk, og lad os se om det er noget vi kan skaffe.